Over ons


Wie zijn wij?

Met ruim 100 jaar ervaring heeft Guliker & Roodbol een solide naam opgebouwd in de eierhandel. Ondanks een groot afzetvolume wordt het bedrijf gekenmerkt door een vergaande flexibiliteit in assortiment en leveringcondities.

Guliker & Roodbol is een familiebedrijf met zo’n 30 geschoolde medewerkers in vaste dienst en een platte organisatiecultuur met korte communicatielijnen. Dit resulteert in een grote klantvriendelijkheid, nuchtere werkwijze en een hoge servicegraad.

Sorteren, verpakken en transporteren. Dagelijks halen wij de verse eieren op bij onze vaste   pluimveehouders. Zo bieden wij een grote diversiteit in onze eieren. Biologische eieren, Vrije Uitloopeieren en Scharreleieren in diverse hoeveelheden en verpakkingen, maar altijd met de beste kwaliteit voor uw geld.

Daarnaast houden we ons nadrukkelijk bezig met productontwikkeling en –innovatie. In haar assortiment voert Guliker & Roodbol een aantal merkeieren onder de naam “NATUURFARM DE BOED” dat deels in eigen beheer ontwikkeld is. Wij hebben ons vooral gespecialiseerd in het leveren van kleinverpakkingen.

Overzichtsfoto

Guliker & Roodbol BV, Zoeterwoude

 

Waar zijn wij gevestigd?

Sinds november 2001 is het bedrijf gevestigd op het bedrijventerrein Grote Polder in Zoeterwoude (ZH). Het moderne bedrijfspand beslaat zo’n 6000m2 verwerkings- en opslagruimten. Vijf dockshelters verzekeren de continue aan- en afvoer van eieren.

Vanuit dit Zoeterwoudse distributiecentrum sorteren en verpakken we miljoenen eieren per week. Distributie wordt in eigen beheer verzorgd. Het bedrijf beschikt over een modern wagenpark dat adequaat zorg draagt voor tijdige belevering van haar afnemers.

Hoe werken we?

Voedselveiligheid is terecht een belangrijk aandachtspunt binnen de ketens van voedselproducerende en –verwerkende bedrijven. Toegenomen consumentenbewustzijn dwingt ook pluimveehouders en leveranciers van eieren tot adequate maatregelen op dit gebied.

Voor Guliker & Roodbol zijn kwaliteitbewaking en traceerbaarheid voortdurende aandachtspunten in haar bedrijfsvoering. Zodat onze eieren ook in het schap van uw supermarkt nog steeds doorlopend vers en in optimale conditie zijn. Omdat alleen het beste goed genoeg is.

Hoe zien we de toekomst?

Guliker & Roodbol combineert de voordelen van een familiebedrijf met de kwaliteit van een eigentijdse, professionele organisatie. Jarenlange ervaring en het nauwlettend volgen van de ontwikkelingen in de markt vormt de basis van de kennis en expertise over eieren op het hoogste niveau.
Daarnaast investeren we voortdurend in het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van onze eieren en bedrijfsvoering. Hierdoor verzekert Guliker & Roodbol zich van een sterke positie in de eierbranche, nu en in de toekomst!