Service


Maatwerk

Voeding blijft een lastig product. Zelfs een ei is aan snel veranderende eisen onderhevig. Door regelmatig klantonderzoeken te doen en feedback aan de afnemers te vragen, blijft Guliker & Roodbol goed op de hoogte van de wensen van de consument én haar afnemers.
Zo leveren wij onze producten niet alleen aan afnemers in het grootwinkelbedrijf of in de horeca, maar ook gebundeld in inkoopcombinaties. Guliker & Roodbol kent de behoeften en wensen van ieder type afnemer en zorgt ervoor dat deze op zijn wenken bediend wordt.

Flexibiliteit

Naast maatwerk weet Guliker & Roodbol ook wat flexibiliteit is. Niet alleen in assortiment, verpakkingen, hoeveelheden en levertijden, maar zeker ook in productontwikkeling en schappresentatie. Ook op het gebied van private labels kan Guliker & Roodbol haar afnemers uitstekend van dienst zijn.

Guliker & Roodbol levert een ruim en zeer uitgebreid assortiment aan eieren. Van biologisch- tot scharreleieren in diverse hoeveelheden en verpakkingen. In beginsel is ieder type ei van ieder merk leverbaar, maar als specialisatie hebben wij ons toegelegd op het leveren van kleinverpakkingen.

Marketing

Naast meerdere private labels voor haar afnemers voert Guliker & Roodbol ook een aantal sterke marketingmerken dat deels in eigen beheer ontwikkeld is. Voor deze marketingmerken zijn product, verpakking en promotiemateriaal conceptueel aantrekkelijk uitgewerkt.

Het Volkoren ei, het Grote Polder ei, het Omega 3 ei, het Biologische ei en het Maïs ei zijn succesvolle voorbeelden van de merken van Guliker & Roodbol. En in de toekomst zal dit aanbod nog wel verder worden uitgebreid. Immers, Guliker & Roodbol blijft voortdurend bezig met productontwikkeling en -innovatie.

Verpakking

Guliker & Roodbol heeft met de ontwikkeling van haar eigen merkeieren veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van aantrekkelijke verpakkingen. Frisse ideeën in etikettering en vormgeving zijn duidelijk zichtbaar in de verpakkingen van onze merkeieren. Guliker & Roodbol ziet het als een uitdaging om het eierschap steeds zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren.

Distributie

Vanuit ons hoofdkantoor in Zoeterwoude verzorgen wij de distributie aan afnemers in eigen beheer. Hierdoor kan Guliker & Roodbol de tijdigheid van haar leveringen garanderen. Ons bedrijf beschikt over een modern wagenpark en ervaren chauffeurs. Bestellingen worden in overleg op iedere gewenste plaats en tijd afgeleverd, eventueel dagelijks.

Tracering

Behalve de traceerbaarheid van de eieren draagt Guliker & Roodbol ook zorg voor de traceerbaarheid van de doosjes door de verpakkingen van etiketten te voorzien. Hierop staat niet alleen de THT-datum, maar ook de EAN-code en klantnaam vermeld.

Daarnaast staat er ook op het etiket wanneer, op welk tijdstip en op welke machine het product is ingepakt. Zo kunnen we alle informatie van een ei terugvinden, tot aan de kip die het gelegd heeft. En dat is met het oog op de voedselveiligheid en het bewaken van een constante hoge kwaliteit van onze producten wel zo makkelijk.

Wilt u zelf zien waar uw ei vandaan komt? Klik hier voor de ei-zoeker.